Storingsdienst 24/7 | Bel: 085 01 60 525

Elektro Service

Verlichting (bedrijven en thuis)

Met energiezuinige LED Verlichting kunt tot 85% besparen op uw verbruik. ACM Elektro heeft alle expertise in huis om vakkundig en snel de complete verlichtingsinstallatie te verzorgen, en dat voor bedrijven én particulieren. We installeren uw kantoor- en magazijnverlichting, verlichting voor winkels en sportcentra, en ook buitenverlichting en tuinverlichting etc.

Datanetwerken telefonie & internet

We leggen eveneens databekabeling en verzorgen de aansluiting voor particulieren en zakelijke klanten, bij u thuis, op kantoor, in de winkel of in het bedrijf. Heeft u computers, laptop, Wi-Fi, Smart TV voor uw werk nodig, en heeft u problemen met de aansluiting (UTP-kabel)? ACM Elektro staat voor u  klaar.

Kookplaat e.a. apparatuur

Heeft u nieuwe huishoudelijke apparatuur die (te) veel stroom verbruikt, of heeft u nieuwe inductiekookplaten en/of keramische kookplaten, die meer dan 2.000 watt gebruiken, en u wilt deze door een elektricien laat aansluiten? ACM Elektro staan voor u klaar. Bel 085 – 01 60 525, wij kunnen a voor u aansluiten vanaf een bedrag van €130 incl. BTW, voorrijkosten en materiaal. Let op, materiaal incl. betekent:
  • 1 meter installatie soepel kabel 5×2,5
  • 1 Perilex stekker.
  • Voor meer info mail info@acm-elektro.nl

Neem contact op

* We zullen je terug schrijven

Storingsdienst

ACM Storingsdienst 24/7 Service

ACM Elektro heeft een eigen storingsdienst en calamiteitenservice, monteurs die 24/7 voor particuliere en zakelijke klanten bereikbaar is.

Ontdek meer

Datanetwerken

Datanetwerken

We leggen eveneens databekabeling en verzorgen de aansluiting voor particulieren en zakelijke klanten. Dit alles bij u thuis, op kantoor, winkel of in het bedrijf.

Ontdek meer

Verlichting

Verlichting

ACM Elektro heeft alle expertise in huis om vakkundig en snel de complete verlichtingsinstallatie

Ontdek meer