Storingsdienst 24/7 | Bel: 085 01 60 525

Elektro Installatie

Utiliteitsbouw (kantoren en bedrijven)

Wij hebben veel ervaring op het gebied der utiliteitsbouw. Bij onze projecten ging het om de meest verschillende werkzaamheden zoals: Het  aanleggen van elektronische installaties, buizen en kabelgoten monteren, kabels trekken, het aanbrengen van schakelkasten en bedieningspanelen, databekabeling en aansluiten, aanleggen van zonnepanelen, kleine en grote storing en algemeen onderhoud.

Woning (privé en kantoor aan huis)

Heeft u een nieuwe woning gekocht of wilt u verbouwen, renoveren of werkzaamheden verrichten voor dat u gaat verkopen? Wilt u uw installatie beveiligen, wij werken met NEN1010 =  is een reeks Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties? ACM Elektro staat voor u klaar, onafhankelijk daarvan of het om een klein of een groot project gaat. ACM en de monteurs luisteren steeds aandachtig naar uw wensen. U ontvangt altijd een individueel advies, waarbij wij rekening houden met uw budget en zo gewenst met uw toekomstige uitbreidingsplannen. Meer info bel 085 – 01 60 525  of mail naar info@acm-elektro.nl
 

Neem contact op

* We zullen je terug schrijven

Storingsdienst

ACM Storingsdienst 24/7 Service

ACM Elektro heeft een eigen storingsdienst en calamiteitenservice, monteurs die 24/7 voor particuliere en zakelijke klanten bereikbaar is.

Ontdek meer

Datanetwerken

Datanetwerken

We leggen eveneens databekabeling en verzorgen de aansluiting voor particulieren en zakelijke klanten. Dit alles bij u thuis, op kantoor, winkel of in het bedrijf.

Ontdek meer

Verlichting

Verlichting

ACM Elektro heeft alle expertise in huis om vakkundig en snel de complete verlichtingsinstallatie

Ontdek meer